Az egész világ imádja az új Batman-előzetest - ifaktor
Batman fokep

Az elmúlt időszakban több DC-filmből kaptunk már betekintést, azonban az egész világ libabőrös lett, ha meghallotta a Batman-film szót. Megérte várni rá, nézd csak meg!


Már 2020 elején egy pár snittből összevágott mini előzetest kaptunk, azóta is sokat törjük az agyunkat rajta, hogy és miként lesz a filmben. Most pedig végre megérkezett az a hosszú előzetes, ami ezeket a kérdéseket NEM oldja meg, ellenben sokkalta több bonyodalmat és kérdőjelet hagy az emberek, azaz a mi fejünkben.

A rendező elmondása alapján egy sokkal szolidabb, a szakmába éppen most beletanuló Batmant (Robert Pattinson) láthatunk majd a képernyőn. Ennek oka, hogy a hős itt még másodéves, ami a „hősködést" illeti. A filmbéli fő ellenfele Rébusz (Paul Dano) lesz, de a több szálon futó cselekményben feltűnik majd Colin Farrell, mint Pingvin, vagy Zoe Kravitz mint Macskanő, ugyanakkor még Gordon felügyelőről is kapunk jeleneteket, akit Jeffrey Wright fog alakítani.

A forgatás idén márciusban kezdődött, ezért a pontos premier dátumát 2022. március 4-ére tűzték ki, ami feltehetőleg ide-oda fog csúszkálni. (Ne legyen igazam – szerk.)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!