A nézők imádni fogják a Batman folytatását, ezt garantálják - ifaktor
Robert Pattinson és Matt Reeves egy közös képen

Robert Pattinson és Matt Reeves is készen áll, hogy folytassák amit elkezdtek. Talán a Batman 760 millió dolláros bevétele is közre játszik!


A hírek szerint a Warner Bros. Pictures már tárgyalásokat folytat a legújabb Batman film folytatásáról. A jelenleg is tartó, Los Angeles-i CinemaCon-on számolt be a cég vezérigazgatója Toby Emmerich arról, hogy biztosan érkezni fog a következő rész. Matt Reeves ismét mint rendező, Robert Pattinson pedig szintén Batmanként tér vissza.

A bejelentés természetesen nem érte meglepetésként azokat, akik tisztában vannak vele, hogy milyen számokat produkált a film a megjelenése óta. Világszerte több, mint 760 millió dolláros bevételt hozott, valamint 4,1 millióan látták már az HBO Max-on. A hatalmas érdeklődésre még Matt Reeves is reagált.

„Köszönjük mindenkinek a tengernyi érdeklődést és támogatást az új Batman filmre. Nem juthattunk volna el idáig a ti odaadásotok és hitetek nélkül, világszerte. Nagyon várom, hogy újra visszatérjünk ebbe a világba egy következő fejezetre."

- mondta Reeves.

Ezen felül pedig könnyen elképzelhető, hogy egy újabb trilógiának lehetünk majd szemtanúi, de addig is öveket bekapcsolni, mert jön a Batman folytatása.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!