Újra együtt dolgozik Kristen Stewart és Robert Pattinson? - ifaktor
Kristen Stewart és Robert Pattinson
Korábban már megírtuk, hogy zajlik az új Batman film forgatása, főszerepben Robert Pattinsonnal. Minden Batman film bejelentése után a rajongók azonnal elkezdik a megfelelő színészt keresni Joker szerepére. Az idei jelöltük pedig nem más, mint a főszereplő volt barátnője Kristen Stewart.


Kristen Stewart és Robert Pattinson nem éppen békés módon vetett véget kapcsoltunknak, a rajongók pedig határozottan nem engedik őket elfelejteni a történteket. Mondhatni közös kampányba kezdtek követőik annak érdekében, hogy az új Batman filmben Kristen kapja meg Joker szerepét.

Az Alkonyat női sztárja úgy nyilatkozott, hogy nagyon jól esik neki a rajongók kezdeményezése. Szívesen fogadja, hogy szeretnék őt látni még a filmvásznon, sőt nagyon szeretne megtestesíteni egy ilyen ijesztő és őrült karaktert, de ez alkalommal, ha felkínálnák neki ezt a lehetőséget elutasítaná. A rajongók azonban nem adják fel, még él bennük a remény, hogy egy nap újra egy filmben láthatják kedvenceiket. Kristennek egyébként elmondása szerint nem okozna problémát volt párjával a közös munka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!