Az új Batman film brutális rekordokat dönt - ifaktor
Robert Pattinson és Zoe Kravitz a Batman bemutatóján
A legújabb Batman film olyan számokat hozott a nyitóhétvégén, amivel egyedül csak a Pókembert nem tudta túlszárnyalni.


Az új Batman film 128,5 millió dollárral debütált, ami a pandémia időszak második legtöbb bevételt generáló filmje lett. Az első a Pókember: Nincs hazaút, ami ennek közel duplájával startolt (253 millió dollárral).

A közel három órás, Matt Reeves rendezte film, közel 120 millió dollárt hozott 75 különböző országból, így az amerikai és a nemzetközi vetítések első hétvégéjén, összesen 248,5 millió dollárt sikerült bezsebelnie a Warner Bros.-nak.

A film Robert Pattinson főszereplésével készült film a statisztika szerint, a fiatalabb férfiakat és azon belül is a férfiakat fogta meg. Több, mint 65%-a a jegyvásárlóknak volt férfi és több mint 60% volt 18-34 között. Egyébként Reeves volt az első olyan rendező, akit Tobby Emerich, a Warner Bros. jelenlegi elnöke vett fel arra a feladatra, hogy rendezzen egy „brutáljó” szuperhős-filmet.

Pattinson mellett olyan színészek is feltűnnek, mint Zoe Kravitz, aki a Macskanő szerepét jássza, Paul Dano mint a rosszfiú, Andy Serkis mint Alfred Pennyworth és Colin Farrell mint a Pingvin.

A film már a hazai mozikban is megtekinthető!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!