Christian Bale egy feltétellel játszana újra Batmant - ifaktor
Christian Bale Batmanként

Ez pedig egy másik, rendkívül fontos ember visszatérése.


A legújabb Marvel-film a Thor: Szerelem és mennydörgés sajtókonferenciája alatt, Christian Bale-t kérdezték arról, nyitott lenne-e arra, hogy újra Batman szerepébe bújjon?

Ezt eddig senki nem említette nekem senki nem hozta fel.

- mondta Bale, amikor arról kérdezték újra eljátszaná Bruce Wayne ALIAS Batman szerepét.

Néha odajönnek hozzám emberek és azt mondják: 'hallottam hogy felkerestek téged ezzel a szereppele és hogy ezt meg ezt kínálták neked érte.' Én pedig azt szoktam mondani: ' Ó, igen? Ez nekem új eddig, ezt senki nem mondta.'"

A színész úgy nyilatkozott, meggyőzhető lenne ha Christopher Nolan és szerepelne az új projektben.

Van egy megállapodásunk Chris-szel. Azt mondtuk egymásnak, figyelj csináljuk három filmet. Ha elég szerencsések vagyunk akkor ezt meg tudjuk lépni, aztán pedig elsétálunk. Ha Chris Nolan azt mondaná: Tudod mit? Van egy újabb történetem és ezt veled szeretném megvalósítani, benne lennék."

Bale és Nolan még 2005-ben kezdték el a Batman trilógiát, a Batman kezdődik című filmmel ezt követte a Sötét lovag 2008-ban és trilógia zárófilmje 2012-ben, a Sötét lovag: Felemelkedés . Ezt követően döntött úgy a színész és rendező is, hogy kilépnek a franchiseból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!