Baukó Éva: Mindenki örömlányként végzi a celeb világban - ifaktor
Baukó Éva a karácsonyfa előtt ül
Baukó Évától mindig is a nyers véleménynyilvánítást szokhattuk meg, azonban legújabb Instagram-történetében egy olyan képet osztott meg, mely szerint minden celeb pályafutása vége az örömlányként való elhelyezkedés.


Baukó Éva 24 óráig látható Instagram-történetében levezette, hogyan zajlik egy személy életútja a celebvilágban. Nemcsak a végcél, de a különböző megállók is érdekesek voltak a képen. Két lehetséges kiindulópontot nevezett meg, az egyik a Megasztár, X-faktor vagy értelemszerűen bármilyen más tehetségkutató műsor, a másik pedig, amelyben ő maga ismertté vált a Való Világ. A végcél pedig elkerülhetetlenül előbb vagy utóbb a „megélhetési prosti".

A fentebb említett kiindulópontok és végcél között vannak különböző megállók, mint például a zenei karrier, Majka, szakítás Kedves Ferenccel, Dubai, „DJ" karrier, felnőttfilmezés és Vacsoracsata. Hogy mi alapján szűrte le ezeket a következtetéseket nem kommentálta, mindenesetre egy-két celebnek biztos lesz ehhez pár szava.

Éva Instagram-oldalát és 24 óráig elérhető történetét itt tudjátok megnézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!