Baukó Éva csúnyán megalázta Csutit: celebkullancs - ifaktor
Baukó Éva fehér ruhában egy kapapén.
Szabó András Csutit arról kérdezte egyik Instagram-követője, hogy mit szól Éva nem feltétlenül nézőbarát viselkedéséhez, amelyre előbb Csuti, majd egyhamar Baukó Éva válasza is megérkezett – írja a Blikk.


Csuti a fentebb említett kérdésre válaszként azt írta, hogy „Ki az a Baukó Éva?".

Erre pedig a következő választ adta a korábbi Való Világ sztár:

"Kedves" Csuuuti - aki ugye nem közszereplő - te csak a feleséged hátán felkapaszkodott celebkullancs, egy celebparazita vagy. Ellentétben veled, én legalább saját jogon lettem ismert. A szomszédunknak volt egy kutyája, azt hívták Csutinak"

A celeblány emellett Kulcsár Edina férjének a figyelmébe ajánlotta Puzsér Róbert korábban Csutiról írt véleménycikkét, amelyről mi is beszámoltunk.

Azért azt hozzá tennénk, hogy nem tartjuk túl valószínűnek, hogy Puzsér véleménye sokkal hízelgőbb lenne, ha Baukó Éváról írna...

Baukó Évát mostanában mellőzik műsoraikból a kereskedelmi csatornák. Állítása szerint az a saját akarata, de ennek ellenére úgy tűnik, bosszúhadjáratot folytat a kereskedelmi csatornákkal szemben. Beszólt már Sebestyén Balázsnak, leleplezte a Survivor, a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP győztesét is még idő előtt. Legközelebb a Farm VIP közelgő évadának győztesét ígéri a követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!