Baukó Éva Puzsér Róbertet is helyre tette - ifaktor
Baukó Éva napszemüvegben.
A celeblány korábban Kulcsár Edina férjének, Csutinak a figyelmébe ajánlotta Puzsér Róbert korábban róla írt véleménycikkét, amelyről mi is beszámoltunk. Már akkor is jeleztük, nem vagyunk benne biztosak, hogy a szigorú kritikus Baukó Éváról ne tudna mondani pár keresetlen szót.


Éva most a Facebook-oldalán reagált azokra a pletykákra, miszerint a TV2 beépített embere lenne, és ezért árulja el mindig a konkurens RTL Klub nagyszabású műsorainak végeredményét.

Baukó Évát mostanában mellőzik műsoraikból a kereskedelmi csatornák. Állítása szerint az a saját akarata, de ennek ellenére úgy tűnik, bosszúhadjáratot folytat a kereskedelmi csatornákkal szemben. Beszólt már Sebestyén Balázsnak, leleplezte a Survivor, a Nyerő Páros és A Konyhafőnök VIP győztesét is még idő előtt. Legközelebb a Farm VIP közelgő évadának győztesét ígéri a követőinek. Erre most rá is erősített a celeb.

„Nem szerettem volna már ezzel foglalkozni, hogy miért is voltak "tippjeim" a kereskedelmi tv-k műsorainak végkimeneteleihez, de végighallgattam most Puzsér Róbert elméletét ezzel kapcsolatban. Kedves Robi az egy tévhit , hogy engem >>Mészáros Lőrinc tv-je<<-a TV2 bérelt fel. Ezzel kapcsolatban meg is osztottam egy posztot, hogy a Farm Vip sorrendje, is hamarosan ki fog kerülni. Múlthéten felhívtak a TV2-ből, hogy nincs -e kedvem szerepelni, a soron következő Pénzt vagy Éveket című műsorban. Mondtam a hölgynek, hogy na 4 év után sikerült felhívni, hogy "adjanak egy csontot"??? A TV2 megijedt a spoilerezéstől és azonnal szerződést és szereplést ajánlottak fel, de én ezt visszautasítottam!!! Nem vagyok senkinek sem a beépített embere! Többször utasítottam vissza tv szereplést és műsorokat is! Azonnal átláttam a szitán, és sértve is érzem magam, amiért pl. a TV2 is ennyire hülyének akart nézni, hogy én azonnal igent mondok majd, és egy szerződés által majd befogják a számat!! Szóval lesznek még TV2-es jóslatok is"

– írta a Facebookon Baukó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!