Baumgartner Kata követője hiányolja a képekről gyermekét - ifaktor
Baumgartner Kata bézs színű köntösben ül egy székben fehér háttér előtt, barna hajjal és szemmel

Korábban már mi is megírtuk, hogy megszületett a népszerű influenszer, Baumgartner Kata első gyermeke, Miró.


Azóta Kata, ahogyan ezt még gyermeke születése előtt is megígérte, csak mérsékelten mutatja közösségi oldalán kisfiát és akkor sem az arcát. Véleményünk szerint ez minden édesanyának a saját döntése, hogy hogyan kezeli közösségi média sztárként a gyermekét az internetes térben.

Kata igencsak jó döntést hozott, mikor elhatározta, hogy kisfiát védeni fogja az interneten, ugyanis 42 ezer követőjét biztosan nem tudja átlátni teljesen.

Az influenszer egyik rajongója azonban véleményezte Kata döntését és kommentjében megfogalmazta, hogy reméli egyszer láthatják majd a gyermek arcát is.

„Gratulálok! 😍 De ugye nem mindig csak a lábát mutatod, mint a sok celeb? Nem azt mondom, hogy naponta tegyél ki róla képet, de 3-6 havonta egy kép többet ér, mint a lábáról, kezéről egy kép"

- fogalmazta az ismeretlen rajongó kommentjében, amire Kata reagált is:

„Köszönjük! Remélem megérted, hogy ezt nem ahhoz mérten fogjuk eldönteni, hogy "mi ér többet" a követőimnek, hanem hogy mi hogyan látjuk helyesnek"

- válaszolta rajongójának az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!