Baumgartner Kata szülés után azonnal visszanyerte alakját - ifaktor

A népszerű influenszer, Baumgartner Kata alig egy hete adott életet első fiú gyermekének, máris bomba formában van és visszanyerte korábbi alakját. Természetesen így is akadt egy két rosszindulatú megjegyzés fotójánál.


Kata most osztott meg először fotót magáról Instagram-oldalán szülése óta, amin egy magasított derekú, melegítő hatású nadrágban láthatjuk. Az jól látható, hogy az alakját már most szinte teljesen sikerült visszanyernie.

Az influenszer rengeteg kedves, bíztató kommentet kapott, de persze volt, aki nem bírta ki, hogy ne sértse meg Katát.

„Hú de csinos vagy🔥"
„Nagyon jól nézel ki szülés után!"
„Csoda csinos vagy mint mindig"

- érkeztek sorban a kedves megjegyzések, amikor is jött a váratlan:

„Mint tehénen a gatya"

- írta egy ismeretlen kommentelő Katának.

Véleményünk szerint az influenszeren meg sem látszik, hogy szült, így igazán nem értjük, mi szüksége volt a kommentelőnek ilyen sértő kommentet otthagynia.

,,Helló újra nadrágok, drága barátaim"

- írta Kata bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!