Béci felesége újra felveszi a harcot a méhnyakrákkal - ifaktor
Béci és felesége, Norina vacsoráznak

Nagyon nehéz időszak vár Bécire és párjára, Norinára. Ugyanis a fiatal édesanya Instagrammon tudatta a hírt a követőivel, miszerint méhnyakrákkal küzd.


Az egykori Való Világ játékos, Béci már egy ideje a zenei életben tevékenykedik. Emellett pedig tévés műsorokban is meg szokott jelenni. A legutóbbi ilyen műsor a Van életünk című reality. Ebben nemcsak őt, de családi hátterét, pontosabban szerelmét is megismerhettük.

A pár boldog pillanataiba kukkanthattak bele a nézők a műsorban, továbbá az Instagram-oldalukon. Ilyen volt az eljegyzésük, illetve közös gyermekük eddigi nagy pillanatai.

Azonban most Norina Instagram-történetében jelentette be a szomorú hírt, miszerint újra súlyos betegségben szenved. A fiatal édesanya méhnyakrákkal küzd. Norina még nem áll készen, hogy részletesebben beszéljen a történtekről, egyelőre annyit árult el, hogy muszáj volt elfogadni ezt a helyzetet és küzdeni fog.

Béci már most igyekszik lelkileg is támogatni a párját. A rapper szintén Instagram-történetébe töltött egy motiváló videót, amit kimondottan szerelmének címzett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!