Így találta magát kényszerhelyzetben a Beckham-család - ifaktor
Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

David Beckham fia, Brooklyn Beckham olyan nőt készül elvenni feleségül, akinek édesapja nagyjából háromszor annyi vagyonnal rendelkezik, mint a Beckham-család.Brooklyn Beckham és imádott menyasszonya, Nicola Peltz hamarosan egybekelnek, Palm Beachen. Ugyanakkor egy olyan formális dologba botlottak a felek, ami elkerülhetetlen azelőtt, hogy a frigy megköttessen. A legidősebb Beckham fiúnak, egy házassági szerződést kell aláírnia, mielőtt hozzámegy az amerikai bankár, a dollármilliárdos Nelson Peltz lányához.

Természetesen soha nem gondoltak volna arra, hogy egyszer ilyen helyzetben találhatják magukat, de a szerződésre mindenképp szükség van. Úgy Beckham részről, akik összvagyona közel 500 millió dollár, úgy Peltz részről, akiké pedig 1,7 milliárd. Az biztos, hogy a gyermekek élete annyira lesz zavartalan, mint egy nyári napon a bőséges vízből lefetyelő macskáé – semennyire. Ehhez a formális szerződéshez, viszont az édesapa mindenképp ragaszkodott.

A 23 éves fiú nem is kérhetett volna jobbat, ugyanis ennek fényében a buli is pont akkora lesz, amit halandó ember nem igazán tud elképzelni. A meghívottak között szerepel Vilmos herceg és Kate Middleton, Gordon Ramsey, de még Mel B is. A legénybúcsú szervezője, és a DJ szerepkört pedig nem más tölti be, mint Snoop Dogg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!