Békefi Viktória reagált a szakításukkal kapcsolatos pletykákra - ifaktor
Feng Ya Ou és Békefi Viktória
Feng Ya Ou és Békefi Viktória rajongói nagyon aggódtak a sztárpár kapcsolatáért, ezért Viki tiszta vizet öntött a pohárba.


Kiteszek már egy közös képet, ha már többen is kérdeztétek, hogy: »Ugye együtt vagytok még?« Aggodalomra semmi ok! MÉG együtt vagyunk!”

– írta a színész-énekes az Instagramon, aki ezzel egyértelműen jelezte, hogy minden a legnagyobb rendben a kapcsolatukkal.

A szakítással kapcsolatos pletykák melegágyaként szolgált, hogy Ya Ou-t legújabb klipjében két csinos táncoslánnyal láthatjuk, ami tőle eddig szokatlan volt, így sokan arra tippeltek, hogy gond lehet Vikivel való kapcsolatában. Persze hamar kiderült, hogy erről szó sincs, egyszerűen egy új vonalat próbált ki az énekes. Ráadásul a klip alapján úgy tűnik, rendkívül élvezi ezt rosszfiús, vagányabb karaktert.

Békefi Viktória és Feng Ya Ou a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóban ismerkedtek meg, Ya Ou azóta bevallotta, hogy ennek ellenére nem a forgatások alatt lettek egy pár. Csak a műsor után volt az első randijuk, ám ezután rohamléptekkel haladt előre a kapcsolatuk. A szerelmesek hamarosan összeköltöztek, sőt nem csak a magánéletben, de a munkában is összhangra leltek, hiszen közös dalaik, valamint fellépéseik vannak.

Ne hagyd ki!