Brad Pitt és Bad Bunny egy titokzatos aktatáskáért harcol - ifaktor
Bad Bunny egy verekedős jelenettel indítja színészi karrierjét, ráadásul ellenfele nem más, mint az Oscar-díjas színész, Brad Pitt.

.

A rapper a Las Vegas-i CinemaConon bemutatott előzetesben szerepelt David Leitch Bullet Train című készülő filmjéből. A film, amely Kōtarō Isaka Maria Beetle című könyvén alapul, öt bérgyilkost követ nyomon ugyanazon a vonaton, akik rájönnek, hogy a különálló küldetéseik mind kapcsolatban állnak egymással.

A Variety szerint a jelenetben Bad Bunny - valódi nevén Benito Antonio Martínez Ocasio - egy aktatáskáért verekszik Brad Pitt-tel egy száguldó vonat luxuskabinjában. A Puerto Ricó-i rapper fehér csíkos öltönyt, gyilkos csizmát és egy éles fegyvert visel, miközben ő és Pitt harcolnak a jelenetben, amely azzal végződik, hogy egyiküket leszúrják.

Bad Bunny tavaly decemberben csatlakozott a film sztárjaihoz, Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji és Hiroyuki Sanada mellé. Lady Gaga főszerepéről is felröppent néhány pletyka, de ezt egyelőre még nem erősítették meg.

A 27 éves rapper tavaly az Entertainment Tonightnak elmondta, hogy mindig is az volt az álma, hogy filmekben játszhasson. Azt is elmondta, hogy bár a Bullet Trainben jelentős szerepet vállal, készen áll a nagy bemutatkozásra.

"Rengeteg szöveg van, de jól memorizálom. Tudod, nagy a fejem"

- mondta.

Bad Bunny színészi karrierje lenyűgözően indul, hiszen más szerepek is készülnek számára. Az American Sole című filmben debütál színészként, amelynek producere Kevin Hart, és amelyben Pete Davidson, O'Shea Jackson Jr., Camila Mendes, Sydney Sweeney és Offset is szerepel. Azt is megerősítették, hogy különleges vendégszerepet kap a Narcos következő évadában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!