Ben Affleck és J.Lo kocsiját a lesifotósok segítették ki - ifaktor
Ben Affleck az egyik filmének bemutatóján egy mikrofonnal a kezében ül

Miközben Ben Affleck éppen cigizett, valószínűleg nem vett észre egy táblát amire úgy ráhajtott, hogy az beszorult a luxusautójának felnije közé.


Ben Affleck és régi-új menyasszonya Jennifer Lopez, a napi kávézós rutinjukra indultak, amikor egy apró figyelmetlenség súlyos képekbe és persze időbe került a sztárpárnak. A kedd reggeli Starbuckst most egy picit hanyagolni kell, ha úgy fogják fel a történeteket, mint egy intő jel.

Ben és J.Lo minden nap a Starbucksban kezdik a napjukat. Pontosabban a driveban, ugyanis tudják, hogy ha bent fogyasztanának, az „végzetes” hiba lenne. Azonban most kénytelenek voltak segítséget kérni az ott bámészkodó és fotókat készítő emberektől.

Egy éles kanyart szeretett volna bevenni a színész, amikor bal hátsó kerekével elsodort egy kihelyezett táblát. A tábla szó szerint beleállt a drága Mercedes felnije közé, amit csak segítséggel tudtak kiszedni. Természetesen a paparazzik azonnal ott termettek és nem csak a kereket szabadították meg, de tolatási instrukciókkal is ellátták Bent, hogy az elmért kanyart sikeresen bevehesse. Az esetről videó is készült, amit IDE KATTINTVA nézhettek meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!