Ben Affleck és Jennier Lopez már egy éttermi vacsorán sem bírnak magukkal - ifaktor

Minden nap egy kis Bennifer. Újdonságok, nyalánkságok, kiszolgálnak minket bőven.


Ben Affleck és Jennifer Lopez közös nyaraláson vannak Európában. Ami azt jelenti, hogy ha jó messze vannak otthontól, akkor tabu az erkölcsös viselkedés. A legutóbbi rendelés egy olasz pizzának indult, hatalmas csókcsata lett a vége.

A régi-új sztárpár európai vakációjuk legújabb választása egy olasz kisvárosra, Neranora esett, ahol egy szuper romantikus estét töltöttek. Miközben az ételre vártak, Ben ölbe vette Jennifert és úgy csókolóztak, míg a pizza megérkezett.

Mindenki, vagyis majdnem mindenki legkedvencebb párja 20 év után újra egymásra találtak. Ezzel az érzelmi felüdüléssel pedig nem csak ők de a rajongók is azonosulni tudnak.

Az énekesnő most múlt 52 éves, aminek együtt örültek újdonsült párjával a luxus jachtjukon. Ez a két hét elég masszívnak tűnik, így az sem lenne meglepő, ha egy újdonsült gyermekkel térnének haza.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!