Ben Affleck és Jennifer Lopez hatalmas ékszer vásárlásokban van – de hol a gyűrű? - ifaktor
Ben Affleck és Jennifer Lopez csókolóznak egy hajón

Az újdonsült párt Capriban, egy ékszerüzletben látták vásárolni.


Ben Affleck és J.Lo romantikázásának nincs még vége. Az európai túrájuk egy újabb állomásához értek, így Capriban egy ékszerüzletben töltötték az időt, ahol komoly darabokat vásároltak.

Lopez rengeteg értékes nyakláncot és fülbevalót próbált, viszont gyűrűt egyet sem. Vajon már megvan a kiszemelt, vagy még nem döntöttek amellett, hogy ilyen szintre emelik a kapcsolatukat?

A párhoz közeli forrás elmondta, hogy J.Lo egy 41 ezer dolláros, forintba átszámítva, mintegy 12 millió forintos, zöld turmalin nyakláncot próbált, valamint különböző színű, rikító fülbevalókat, 4 és 600 ezer forint körüli összegekben.

TMZ

A páros elméletileg nem vásárolt semmit, ugyanakkor rengeteg híresség csinálja azt, hogy felhívja az ékszerüzletet, hogy aztán saját otthonukba szállíttassák az ékszereket, ezzel is őrizve biztonságukat és értéküket.

Legutóbb a Bennifer párost egy kézen fogva látták, ahol J.Lo egy extra, „Ben" feliratú nyakláncot viselt. Reméljük, szerelmük hajnalát, egy drágaköves gyűrűvel, hamarosan megpecsételik majd

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!