Ben Affleck és Jennifer Lopez megtalálták 25 milliárd forintos álomházukat - ifaktor
Ben Affleck és Jennifer Lopez Capriban sétálnak

Úgy tűnik az összeköltözési szándék mellett a ház összege is rémisztően komoly.


Ben Affleck és Jennifer Lopez ingatlan vadászaton voltak és szándékaik komolynak tűnnek.

Hol máshol találtak volna maguknak tökéletes lakhelyet, mint Beverly Hills közepén, ahol nem kevesebb, mint 85 millió dollárért, mintegy röpke 25 milliárd forintért telepedhetnek le.

TMZ

A ház fő lakrésze 38 ezer négyzetméter, ami tartalmaz 12 hálószobát, 24 fürdőszobát, egy komplett belső téri sportlétesítményt kosárlabda pályával és boksz ringgel, valamint kinti és benti medencét. Emellett az ingatlan területén egy vendég részleg is található, ahol elszállásolhatják a messziről jött rokonokat, valamint egy külön ház a dadusnak, aki a rendért lesz felelős, valamint egy 2 hálószobás épület az őröknek. Amennyiben ez nem lett volna még elég, egy 80 férőhelyes parkoló is szerepel az alaprajzon.

Már egyszer pedzegették, hogy összeköltöznek. Ekkor egy 40 millió dolláros ingatlan néztek ki a San Fernando-völgyben, azonban most úgy döntöttek, új ház után kutatnak, amit végül úgy néz ki meg is találtak, igaz az ár duplájáért.

Mindkettőjüknek van külön háza, J.Lo-nak Bel Airben, Bennek pedig Pecific Palisadesban, de most a tágabb helykihasználás miatt, úgy döntöttek végül ez a ház lesz a befutó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!