Ben Affleck bevallotta, ki miatt kezdett el inni - ifaktor
Ben Affleck fekete kabátban, fehér pulcsiban ül egy széken

Ritka őszinteséggel mesélt Ben Affleck a Jennifer Garnerrel kötött házasságáról - és nem fogta vissza magát.


A 49 éves színész a The Howard Stern Show december 14-i, keddi epizódjában jelent meg azért, hogy új filmjét, a Tender Bar-t népszerűsítse, de megosztott néhány részletet arról is, hogy miért szakítottak a szintén 49 éves exfeleségével 2015-ben.

Ben azt mondta, eltávolodtak egymástól a színésznővel.

"A házasságunk nem működött. Előfordul az ilyen. Ő olyan valaki, akit szeretek és tisztelek, de akivel nem kellene többé házasnak lennem"

- mondta Affleck a műsorvezető Howard Sternnek.

Az Oscar-díjas színész és a Hirtelen 30 sztárja 2005 júniusában kötötték össze az életüket, öt évvel azután, hogy a Pearl Harbor forgatásán találkoztak. A duónak két lánya van, a 16 éves Violet és a 12 éves Seraphina, valamint egy fiúgyermekük, a 9 éves Samuel. A rendező azóta újra összejött volt menyasszonyával, Jennifer Lopezzel, míg Garner továbblépett John Millerrel.

Az egykori pár szakítása idején olyan pletykák keringtek, hogy Afflecknek viszonya volt a gyerekek akkori dadusával, Christine Ouzounian-nal. Ben 2015 júliusában képviselőjén keresztül cáfolta a találgatásokat, aki hazugságokkal teli híreszteléseknek nevezte a felröppent pletykákat.

Garner a maga részéről később azt nyilatkozta a Vanity Fairnek, hogy ő és Affleck már jóval azelőtt döntöttek a szakítás mellett, hogy a 34 éves Ouzounian a képbe került volna.

"Már hónapok óta külön éltünk, amikor hallottam a dadáról"

- mondta a Juno színésznője 2016 februárjában.

"Semmi köze nem volt a válásunkról szóló döntésünkhöz. Ő nem volt része az egyenletnek."

Tavaly a Way Back színésze elárulta, hogy egyre jobban küzdött az alkoholizmussal, ahogy Garnerrel egyre több nehézség merült fel a kapcsolatukban.

"Sokáig viszonylag normálisan ittam"

- mondta a The New York Timesnak 2020 februárjában.

"Az történt, hogy egyre többet kezdtem inni, amikor a házasságom kezdett szétesni. Ez 2015-ben, 2016-ban volt. Az ivás természetesen még több problémát okozott a házasságunkban."

Kedden Affleck elismerte, hogy valószínűleg még mindig inna, ha még mindig Garner felesége lenne.

"Aztán azt mondtuk: Tudod mit? Megpróbáltuk. Megpróbáltuk, mert gyerekeink vannak"

- emlékezett vissza a Good Will Hunting sztárja, hozzátéve, hogy szerinte ő és volt felesége egymás torkának estek volna, ha együtt maradnak.

"Mindketten úgy éreztük: Nem akarjuk, hogy ez legyen a modell, amit a gyerekeink a házasságról látnak'"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!