Ben Affleck 10 éves fia lezúzott egy Lamborghinit - ifaktor
Lamborghini Ben Affleck kisfia

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy autókölcsönzőben voltak, mikor a fiú véletlenül betette hátramenetbe a 100 milliós autót.


Ben Affleck kisfia kisebb port kavart az egyik los angeles-i autókölcsönzőben, miután egy citromsárga Lamborghini Urus vezetőülésébe ült, majd véletlenül nekitolatott egy új BMW X6-osnak.

Vasárnap a 777 Exotics nevezetű, luxusautókat bérbeadó cégnél járt a sztárpár, ahol különböző autókat próbáltak ki. Amikor a Lamborghinire került a sor, Affleck megengedte 10 éves fiának, hogy beüljön a vezetőülésbe, amíg ő beszélgetett az ott dolgozókkal. Arra azonban senki nem számított, hogy a fiú meg is indítja a méregdrága olasz sportautót.

Samuel egyszerűen betette az autót hátramenetbe, majd egy mögötte álló, vadiúj X6-os BMW-nek tolatott. A közel 100 millió forintos Lamborghini nekikoccant a fehér autónak, majd a fiú, mintha évek óta vezetne, kiszállt az autóból és megnézte minek is tolatott neki. A magyarázkodást és valószínűsíthetőleg a kártérítést követően, a család elhagyta az autókereskedést.

TMZ

A cég egy közleményben elmondta, hogy személyi sérülés nem történt, az anyagi kár pedig minimális volt, hiszen az autók rendkívül közel parkoltak egymáshoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!