Ben Affleck és J.Lo mintha férj és feleség lenne - ifaktor
jennifer lopez ben affleck sétálnak

Az álompár, akiktől hangos a világ, Ben Affleck és J.Lo már úgy járnak-kelnek, mintha férj és feleség lennének, de Lopez még csak el sincs jegyezve.


Vajon meddig húzza Ben Affleck a nagy kérdést? Talán ő már tudja, hogy mikorra tervezi a nagy napot, azonban egyelőre még csak azt a látszatot keltik, hogy ezen már túl vannak. Az utcán úgy sétálgatnak fel-alá, mintha évek óta férj és feleség lennének.

TMZ

Ezen a képen éppen J.Lo egyik stúdiójába igyekeznek, ahol minden bizonnyal új zenét vett fel az énekesnő. Ezt követően pedig együtt ünnepelték a hálaadást Lopez két iker-gyerekével. Azonban Affleck a sajátjairól sem feledkezett meg, akikkel szintén együtt ettek.

TMZ

A páros már házat keres és bizalmas források szerint meg is találhatták már azt. Ebben a kéróban pedig minden gyerek összegyűlik majd, hogy egy nagy családdá avanzsálódjanak. J.Lo egyébként elmondta, hogy Alex Rodriguez után, készen áll egy újabb házasságra, ebbe a képbe pedig ki illene bele jobban, ha nem az elválaszthatatlan párja, Ben Affleck?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!