Ben Affleck így írta körbe a legrosszabb filmes élményét - ifaktor
Batman

Itt egy interjú, amiben Ben Affleck elmondja, miért nem fog többé Batmant játszani.


A DC világában Ben Affleck is letette a névjegyét. Azzal, hogy Batman karakterét elvállalta, saját maga és az egész szuperhős világ előtt bizonyított. Azonban a színész úgy döntött, hogy nem vállal többé sem színészkedést, sem pedig rendezést a következő Batman filmekben. Egy interjúban most pedig arról beszélt, miért érezte úgy, hogy mennie kell. A következő Batmant, az Alkonyat című filmből már jól ismert Robert Pattinson alakítja majd.

Affleck a magánéletében is komoly viszontagságokkal kellett megbirkózzon. Ezek pedig arra kényszerítették, hogy priorizálja a dolgait, aminek egyik hozadéka ez a döntés lett.

„A Batmant rendezése egy jó példa. Megnéztem és azt gondoltam: ’Nem leszek boldog, ha ezt tovább csinálom.’ Annak aki ezt csinálja, szeretnie kell, imádnia.”
„Ki ne szeretné ezt a lehetőséget? Én is szerettem, amikor 32 voltam.”

A rengeteg filmes tapasztalattal rendelkező színész rájött, hogy „már nem éri meg…” ezekben a filmekben részt venni.

„(Ezen tapasztalat megléte) tökéletes lehetőséget ad, hogy újraépítsd az életedet és priorizálj.”

Azt is elmondta Affleck, hogy amikor az Igazság Ligáját forgatták, akkor ébredt rá ezekre és ezért maga a film elkészítése is élete legrosszabb emlékeként marad meg benne.

„Ez egy rossz tapasztalás volt, főleg, hogy a következők történtek: a válásom, túl sokat voltam távol, a rajongók kielégíthetetlen vágyai, Zack Snyder családi tragédiája, majd az újraforgatás. Minden katasztrófa volt. Csupa olyan dolog, amiért nem szívleltem ezt.”

Zack Snyder egyébként 2017-ben lépett vissza a projekt kellős közepén, amikor az akkor 20 éves lánya öngyilkos lett.

Így az új Batman Robert Pattinsonnal 2022. március 4-én érkezik, amiben Afflecknek már nincs munkássága.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!