Ben Stiller öt év után újra összejött feleségével - ifaktor
Ben Stiller az  Esquire címlapján.
Ben Stillert leginkább a vígjátékairól ismerjük, azonban ezúttal nem színészi teljesítményével, hanem magánéletével kapcsolatban került be a hírekbe.


A hollywoodi színész ugyanis újra összejött volt feleségével, Christine-nel. Érdekesség, hogy a dolgot a pandémiának köszönheti, ami azért is ironikus, mert a statisztikák szerint sok párkapcsolat megsínylette ezt az időszakot.

Stiller a koronavírus-járvány miatt döntött úgy, hogy összebútorozik családjával: Christine-nel – akivel már régen nem volt együtt ekkor – és két közös gyermekükkel. A komikus úgy érezte, hogy a pandémiás időszakban bevezetett járványügyi szabályok másképp túlságosan is távol tartanák gyermekeitől. Az persze nem volt belekalkulálva, hogy az egykori házasok között újra lángra gyúl a szikra.

„Különváltunk, aztán ismét összejöttünk, aminek örülünk. Ez mindannyiunk számára csodálatos. Váratlan dolog, ami a karanténból fakad. Azt hiszem, tiszteljük azt, amiben hasonlítunk, és azt is, amiben különbözünk. Szerintem ha ezt elfogadod, akkor sokkal jobban tudsz értékelni valakit, mert nem próbálod őt a saját javadra megváltoztatni. Ha ezt elfogadod, sok energiát takarítasz meg”

– nyilatkozta Stiller az Esquire-nak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!