Benedict Cumberbatch Scarlett Johanssonról és a Disney-perről - ifaktor
Benedict Cumberbatch egy fotózáson ingben és zakóban
Nagyon szomorú ami itt folyik, jelentette ki Benedict Cumberbatch

.

A színész a Marvel-világ egyik legújabb karaktere. A Dr. Stranget megtestesítő Cumberbatch őszintén elmondta véleményét a Scarlett Johanssont körülvevő balhéról.

Egy mostani interjúban a színész úgy nyilatkozott, hogy ez a helyzet most zűrös és hogy

„Nagyon szomorú ami az ügyvédek között zajlik."

Johansson szerint a Disney megszegte a szerződésüket és ezáltal sok millió dollártól taszította el a színésznőt. A vád szerint a Disneynek egy bizonyos összeg mellett a nemzeti és nemzetközi mozis bevételekből kellett volna kompenzálja Johanssont. Ennek eleget is tettek, ugyanakkor azt nem osztották meg a színésznővel, hogy a mozis megjelenéssel egyidejűleg felteszik a filmet az ő saját streaming szolgáltatásuk oldalára, a Disney+-ra. Ezzel Johansson szerint súlyos milliókat csaltak ki a zsebéből, ugyanis az emberek a koronavírus időszak alatt amúgy sem járnak moziba, pláne ha még van esélyük otthon megnézni, akkor értelemszerűen azt fogják választani.

Cumberbatch egy költői kérdést intézett, miszerint:

„Hogy működik egy színész mozis bevételek utáni bónuszrendszere? Ez egy új paradigma, amely rettentően komplex."
„Ezt senki sem látta előre és utólag sem mondhatja senki, hogy ezt így, vagy úgy kellett volna csinálni, mert ez egy új terület."

A per eseményeit figyelemmel kísérő rajongók teljesen megoszlanak. Van aki Johanssonnal, van aki a Disneyvel ért egyet. Azt, hogy a per hogy fog végződni, még homály fedi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!