Nem kis pert akasztottak Drake és Chris Brown nyakába - ifaktor
Chris Brown és Drake egy képen

A siker nem mindig édes. Ezt joggal mondhatja Drake és Chris Brown, akit egy együtt készített zenéjük miatt pereltek most szerzői jogok megsértése miatt.Chris Brown és Drake egyik közös számának az eredetét eddig is firtatták többen, azonban most, hogy kiderült honnan is inspirálódhattak, egyre nagyobb port kavar a történet. Akkorát, hogy egy jókora pert is kaptak a nyakukba.

Brandon Cooper, akit csak Mr. Cooperként ismernek az előadói világban és Timothy Valentine, másnéven Drum 'n Skillz beperelték Chris Brownt és Draket, amiért szerintük a nagy sikerű slágerüket a 'No Guidance'-t, egy az egyben koppintották az ő 'I Love Your Dress' című számáról.

Állítólag Mr. Cooper és Valentine legalább 3 évvel korábban kiadták már ezt a számot, mielőtt 2019-ben megjelent volna a két népszerű előadó „remekműve". Miután hallották és alaposan fülügyre vették a 'No Guidance'-t, megállapították, hogy a beatet, a szövegből sorokat és a ritmus struktúráját is egy az egyben átemelték az 'I Love Your Dress'-ből.

Azt is elmondták, hogy még egy teljesen kívülálló, a zenéhez nem értő ember is meg tudja mondani, hogy félelmetes a hasonlóság. Ezen felbuzdulva pedig úgy döntöttek, hogy szerzői jogok megsértése miatt érte őket hatalmas kár, így beperelik az CB-t és Draket.

Az ügyről egyelőre a másik fél nem nyilatkozott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!