Bereczki Zoltán és Ábel Anita botrányosan viselkedett - ifaktor
Csonka András, Holdampf Linda, Bereczki Zoltán és Ábel Anita
A Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorában Ábel Anita és Bereczki Zoltán vendége a Romantic volt. A beszélgetés elején azonban még a zenekar előtt a frontemberről, Gáspár Győzőről is esett néhány szó.


Sajnos a beszélgetés eleji kitekintés nagyon kellemetlenre sikerült, ugyanis Győzőt Fókusznak adott interjújában elmondottakról faggatták ki. Az RTL híradójának elárulta a celeb, hogy ismét depressziós, és visszavágyik a zárt osztályra, mert ott legalább jól érezte magát.

„Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát szedd már össze… Nem úgy nézel ki!”

Gáspár Győző hirtelen csak annyit mondott válaszul:

„Pedig van baj.”

Ábel Anita azonban nem hagyta ennyiben és tovább viccelődött:

„Jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy 50 leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek”

Ezután a beszélgetés valóban a Romantic-ra fókuszált, de Gáspár Győzőn végig lehetett látni, hogy szorongott a beszélgetés alatt, gyakran a kezét is tördelte, kényelmetlenül érezhette magát a szituáció miatt.

Ábel Anita miután ráeszmélt arra, hogy mi történt az Instagram-oldalán tett közzé egy bocsánatkérő üzenetet, amelyben elnézést kért mindenkitől, különösen Győzőtől, akivel ezt személyesen is közölte. Nem sokkal később Bereczki Zoltán hasonló bocsánatkérést tett közzé a saját oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!