Ezért vállalta el Bereczki Zoltán a Dancing with the Stars-t - ifaktor
Bereczki Zoltán és Ábel Anita a LifeTV Ébredj velünk című műsorában.
Bereczki Zoltán a Frizbiben mesélt Hajdú Péternek arról, hogy a pandémia alatt felélték az összes tartalékukat, így a legjobbkor jött a felkérés a Dancing with the Stars-ba.


Bereczki Zoltán azt is bevallotta, hogy a legjobb pillanatban kapott állást a Life TV-nél – amelynek vezérigazgatója éppen Hajdú Péter –, mint az Ébredj velünk reggeli műsorának egyik házigazdája.

A Dancing with the Stars kapcsán elmondta, hogy szorult anyagi helyzetükben nem sokat gondolkodott a felkérésen, miután az általa kért összeget a csatorna elfogadta és megadta neki a kért gázsit.

"Én azt mondtam, egy bizonyos összegért nagyon szívesen. Az sokkal kevésbé érdekelt abban a pillanatban, hogy ez jót tesz-e a népszerűségemnek. Üres volt a kasza, és úgy voltam vele, az most a legfontosabb, hogy a gyerekem és a családom jövőjét úgy tudom biztosítani, ha viszonylag rövid időtöltéssel jó gázsiért tudok dolgozni. Ők pedig az összegre azt mondták, hogy igen"

– mondta Bereczki Zoltán a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!