Bereczki Zoltán elmondta, hogy milyen a jó színész - ifaktor
Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán volt a Palik László legutóbbi vendége YouTube-podcastjében. A népszerű színész a magánélete mellett arról is beszélt, hogy szerinte mi teszi a jó színészt.


„Hogy lehet a szerepek sokaságában még találkozni magatokkal?”

– tette fel a kérdést Palik László, amelyet elmondása szerint már hosszú ideje tervezett, de most fogalmazódott meg benne igazán.

„Két fajta színész van. Az egyik az utánzó, bohóc színész, aki a külsőségekből indul és onnan megy befelé. Sokadik játszásra valószínűleg elveszti a tartalmat, bár ő is valószínűleg találkozik saját magával. A másik fajta színész pedig azt kérdezi, hogy mit csinálnék én ebben a helyzetben? Megtalálja, hogy miért van igaza a gyilkosnak, a királynak. Saját magát kell megtalálnia ebben a dologban. Én azt remélem, hogy én az utóbbi vagyok. Mindannyian, ha őszinték vagyunk magunkhoz, abban a helyzetben hasonlóan reagálnánk a világra”

– válaszolt Bereczki, aki elmondta, hogy számára éppen ezért annyira izgalmas a színművészi pálya.

Bereczki Zoltán tudatosan óvja magánéletét, hiszen előző házassága a közszereplésből fakadó feszültségek miatt robbant szét. A színész emellett beszélt karrierjéről is, valamint arról, hogyan fognak rá emlékezni.

A Sztárban Sztár korábbi és a Dancing with the Stars előző évadának ítésze elárulta, hogy egyáltalán nem fél attól, hogy a szakmájában nem marad fent a neve halála után, ugyanis ezt természetesnek véli.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!