Bereczki Zoltán egy félreértés miatt keveredett botrányba - ifaktor
Bereczki Zoltán koncerten énekel a színpadon.
Bereczki Zoltán a közösségi oldalán reagált a legutóbbi fellépése kapcsán szárnyra kapó pletykákra.


Az énekes egy ingyenes rendezvényre ment énekelni, de csak ott szembesült vele, hogy valójában a Fidesz kampányrendezvényére hívták meg. A színpadon elmondta, hogy ezúttal kizárólag a közönség miatt adja elő műsorát, ugyanis politikai eseményen egyébként nem vállal fellépést.

Zoli az Instagram-oldalán is reflektált a történtekre:

„Köszönöm a tárgyilagosságot jobb-, és baloldalon egyaránt! (A HVG-nek külön ezt a tizenéves színházi fotót, aminek semmi köze semmihez, főleg nem a koncerthez! Ha már, akkor tegnap kiraktam egy képet pont a fellépés előtt…)”

– kezdte kissé szarkasztikusan a bejegyzését a színész-énekes, majd pontokba szedte a tényeket.

„🔴 Igen, csak és kizárólag a közönség miatt nem hagytam ott a rendezvényt, ezt ott el is mondtam!
🔴 Nem, nem neveztem gyomorforgatónak a helyzetet, bár valóban annak tartom!
🔴 Nem, ilyenkor nem tudom hova megyek! Felkérnek, megkérdezem, (nem én, a kollégáim) ugye nem politikai a rendezvény? Ha a válasz egyértelmű “nem”, akkor elindulunk. (A helyszínen valószínűleg szándékosan a közönségen vezették át, hogy lássák ott vagyok, nehogy hazamenjek!) Ilyenkor a kisebbik rossz az, ha az ember fölmegy és végig csinálja! 🔺Mindenki láthatta mi az eredménye, ha az ember a szerződés be nem tartása miatt hazamegy - még jobban meghurcolják! Lásd pl.: ByAlex - hisztis, Demjén - biztos részeg…!
🔴 Továbbra is a jóhiszeműség fog vezetni ilyen helyzetekben! Az ilyen méretű rendezvények nagyon nagy része (mondhatni túlnyomó többsége) önkormányzati. Nem egyszer fordul elő, hogy valaki beszédet mond előttem! Most fordult elő azonban először, hogy a szöveg kifejezetten politikai tartalmú volt!”

– írta Bereczki, aki azt is elárulta, hogy a műsor után a polgármester is bocsánatot kért tőle a félreértésért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!