Bereczki Zoltán már a végrendeletét fogalmazta - ifaktor
Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán nemrégiben esett át a koronavírus fertőzésen, amely igencsak ledöntötte a lábáról a vasakaratú színészt.


A Blikk számolt be róla, hogy a színművész fejében érdekes gondolatok is megfogalmazódtak a legnehezebb pillanatokban, ugyanis már a végrendeletét is elkezdte megfogalmazni a fejében.

„Van egy féléves gyerekem. Ha valami történik velem, és nem jövök vissza, akkor ki gondoskodik róla? Volt két pillanat, amikor szerettem volna agyat cserélni, az a fejfájás nagyon kikészített, aztán amikor a tüdőmre ment rá, jött egy pár napos halálfélelem”

– mesélte a tüneteit Bereczki, aki folyamatosan dolgozott az utóbbi időben is, hiszen igazi munkamániás, így nehezére esett, hogy „cserben hagyta” a színházat és kollégáit.

„Lelkiismeret-furdalásom volt elsősorban. Nem feltétlenül a fizikai része bántott, hanem hogy cserben hagytam a munkatársaimat, a zenekart, a színházat, ahol játszom”

– mondta a színész, aki a nehezén már túl van, sőt az utóbbi időben már újra elkezdett sportolni is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!