Béres Alexandra fájdalmas veszteségéről beszélt - ifaktor
Béres Alexandra szőlővel a kezében mosolyog egy fotózáson

Béres Alexandra kedvenc képeit osztotta meg, amik a sportolói útjának elindításáért, családjának szeretetéért is bemutatták.


Béres Alexandra a Család-barát stúdiójában mesélt azokról a szép emlékeiről, amik meghatározták a sportolói és magánéleti pályafutását is. Ezekről pedig képeket is mutatott, amikből rögtön egy TOP emlékkel kezdett.

„Azért választottam ezt a képet, mert itt látszik, hogy gyerekként milyen nagy pocakom volt. Azért vittek el szüleim sportolni, hogy megerősödjön a hasfalam”

– mondta Alexandra.

Innentől az életét körülvette a sport. A tornát követően ritmikus gimnasztikában és végül a fitneszben találta meg szenvedélyét. Utóbbiban világbajnok is lehetett, ami élete egyik legnagyobb pillanata volt. Ugyanakkor nem csak a fitnesz területen, de a Curlingben is rendkívül jól mozgott Alexandra, aki úgy véli, hogy az élet számos területét érdemes kipróbálni ahhoz, hogy rájöjj, miben érzed igazán jól magadat.

Alexandra hangsúlyozta, hogy számára a család és a kötelékek, mindennél fontosabbak. Elmondása szerint ebből lehet igazán erőt meríteni a hétköznapokhoz, és azokhoz az időszakokhoz, amikor úgy érzed, nagyon lent vagy. Majd megemlítette édesanyját is, akivel rendkívül szoros volt a kapcsolata, de már sajnos nincs közöttünk.

„Életem legfájdalmasabb pontja, hogy két és fél évvel ezelőtt elvesztettem őt. Ez az egyetlen olyan dolog az életemben, amivel nem tudok mit kezdeni”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!