Hatalmas felháborodást keltett, hogy Berkiék élőben szülnek - ifaktor
Berkiék a kórház előtt állnak

Berki Mazsi és Berki Krisztián már korábban bejelentették, hogy Mazsi szülését majd élőben nézhetik végig azok a követőik, akik fizetnek érte. Ez már akkor is egy fajta felháborodást váltott ki az emberekből, de talán nem hitte el mindenki, hogy a páros tényleg megcsinálja.


Tegnap azonban Mazsi és Krisztián bementek a kórházba, ugyanis megkezdődött a szülés. Az elején még ingyen lehetett nézni és követni az eseményeket, a szülés valódi pillanatait azonban már csak azok láthatták, akik fizettek érte.

Berkiék elmondása szerint percenként 32 ezer új látogató nézte a szülést élőben, ami kicsit lassította a live-ot és néha akadt tőle. A nagy érdeklődés ellenére óriási felháborodást váltott ki Berkiék követőiből az egész jelenség.

,,Milyen buta vagy Mazsi hogy ezt hagyod ..... Életed legszebb és legfájdalmasabb pillanatait ország világ előtt éled meg"
,,Szégyennek vagytok mindketten. Biztos büszke lesz a kislány 15-20ev múlva"
,,Azert ez mar nagyon kemény! Miért kell mindenből pénzt csinálni? Ez egy meghitt pillanat, egy új kis élet születése, hogy lehet ezt is eladni pénzért?"
,,Lassan nem az a durva,hogy 1490ert élőznek…. Hanem hogy van olyan,aki erre kiváncsi is"

- érkeztek sorban a kommentek, amikből közel ezer érkezett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!