Berki Krisztián a szakácsokról: "Agyatlan ismétlések” - ifaktor
Berki Krisztián kockás zakóban. az utcán.
Berki Krisztián egy Instagram-bejegyzésben – vélhetően az akarata ellenére – megsértett a szakács szakmában dolgozókat.


A népszerű celeb Wolf András séf éttermében evett, majd miután köszönetét fejezte ki a sztárséfnek a kitűnő ételekért okfejtésbe kezdett a szakácsmesterséggel kapcsolatban.

„Köszönöm @andras_wolf megtisztelő volt az Ön által készített ételt elfogyasztanom! Külön köszönöm, hogy ebéd után kezet foghattam önnel”

– kezdte Berki, aki ezután rátért arra, hogy pontosan – véleménye szerint – milyen feladatai vannak egy szakácsnak a konyhában.

„A szakácsművészet az ételek elkészítését jelenti, és sokkal inkább az állandóságról szól, az azonos mozdulatok agyatlan ismétléséről, a feladatok nap mint nap azonos módon történő elvégzéséről. A legutolsó dolog, amire egy séfnek szüksége van, egy olyan szakács, aki tele van ötletekkel, és folyton újítani akar, akinek saját ötletei vannak arra, hogyan szúrja el a séf receptjeit vagy az étel látványát.”

– írta Berki Krisztián, akinek bár némileg igaza van, hiszen a séf határozza meg egy étterem működését, az ételek elkészítését, de az „agyatlan ismétlés” szófordulat talán kicsit erősre sikeredett...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!