Berki Krisztián egy napig kipróbálta, milyen terhesnek lenni - ifaktor

Berki Krisztiánt felesége és kislánya különleges ajándékkal lepte meg. Egy több kilós tököt kellett a pólója alá rejtenie a műsorvezetőnek, hogy egy napig átélhesse, milyen érzés lehet Mazsinak a terhesség.A Berki család ezúttal újabb kreatív meglepetéssel lepte meg a követőit. Berki Krisztián Instagram-bejegyzésében mutatta meg nekünk, ahogy már nagy „pocakkal" utazik az autójában.

Krisztián bejegyzésében elismerését fejezte minden nőnek, mert úgy gondolja ilyen nagy áldozatra csakis ők képesek. Továbbá azt is elárulta, hogy már csak 4 hét és megérkezik a legkisebb tagja a Berki családnak.

A követőinek nagyon tetszett ez a megnyilvánulása és úgy gondolják sok férfi példát vehetne Berki Krisztián együttérzéséről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!