Berki Mazsi végleg kirúgta Berki Krisztiánt? - ifaktor
Berki Mazsi, Berki Krisztián és kislányuk.
Berki Krisztián őszintén elárulta, hogy miért kellett elköltöznie a feleségétől, akivel egy ideje házasságuk megmentésén dolgoznak.


A Bors kérdésére elmondta, Mazsi kérte meg arra, hogy egy időre költözzön el. Krisztián szerint ez remek lehetőség lesz számára is, hogy kicsit magában is elrendezze a dolgokat. Ahogyan ő fogalmazott, békén kell tudniuk hagyni egymást Mazsival, akivel a buszos büntetőpere alatt romlott meg a viszonya.

„Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni.”

– nyilatkozta Berki, aki Mazsival karöltve nemrég még azt tervezte, hogy közösen utaznak ki Mexikóba egy forgatásra, amely Krisztián egyik munkájával kapcsolatos és három hónapig tart majd. Ezzel egyelőre nem tudni, mi lesz...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!