Így fogják élőzni a szülést Berkiék - ifaktor
Berki Krisztián folyamatosan meglepi követőit legújabb ötleteivel. Most Mazsi szülésének élőben való rögzítéséről beszélt Hajdú Péternek.


Korábban megírtuk, hogy Berki Krisztián és felesége Mazsi élő adásnak kívánja közvetíteni első közös gyermekük világrahozatalát, azonban a pár most több részletet is elárult arról, hogy konkrétan ezt az eseményt, hogyan képzelik el.

Krisztiánék úgy döntöttek, hogy nem a konkrét szülést fogják bemutatni, hanem annak legelső pillanatait. Mazsi szerint ilyen típusú pillanatokat még nem örökítettek soha meg és ezzel képesek lesznek megmutatni követőiknek a valódi, őszinte érzelmeiket. Berkiék azt remélik, hogy ezzel segítenek a leendő apukáknak és anyukáknak felkészülni a szülés okozta érzelmi hullámokra.

Hajdú Péter meglepődve azt kérdezte Krisztiántól, hogy hajlandó lenne abban az állapotban megmutatni feleségét az egész világnak. Mire Berki egyértelmű, határozott igennek felelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!