Így fogják élőzni a szülést Berkiék - ifaktor
Berki Krisztán és Berki Mazsi a Frizbiben
Berki Krisztián folyamatosan meglepi követőit legújabb ötleteivel. Most Mazsi szülésének élőben való rögzítéséről beszélt Hajdú Péternek.


Korábban megírtuk, hogy Berki Krisztián és felesége Mazsi élő adásnak kívánja közvetíteni első közös gyermekük világrahozatalát, azonban a pár most több részletet is elárult arról, hogy konkrétan ezt az eseményt, hogyan képzelik el.

Krisztiánék úgy döntöttek, hogy nem a konkrét szülést fogják bemutatni, hanem annak legelső pillanatait. Mazsi szerint ilyen típusú pillanatokat még nem örökítettek soha meg és ezzel képesek lesznek megmutatni követőiknek a valódi, őszinte érzelmeiket. Berkiék azt remélik, hogy ezzel segítenek a leendő apukáknak és anyukáknak felkészülni a szülés okozta érzelmi hullámokra.

Hajdú Péter meglepődve azt kérdezte Krisztiántól, hogy hajlandó lenne abban az állapotban megmutatni feleségét az egész világnak. Mire Berki egyértelmű, határozott igennek felelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!