Berki Krisztián nem akart gyógyszert szedni betegségére - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi kislányuk fél éves születésnapján.
Újabb lehetséges forgatókönyv látott napvilágot Berki Krisztián tragikus és hirtelen halálának kapcsán.

A népszerű celeb és influenszer az otthonában esett össze, ahol kislánya, Natasa talált rá. A celeb halálával kapcsolatban több pletyka látott már napvilágot. Egyes híresztelések szerint drogokat is találtak a helyszínen, így sokan már elkönyvelték, hogy túladagolásban vesztette életét a kétgyermekes édesapa.

Ennnek ellentmond özvegye, Berki Mazsi álláspontja, aki szerint férje magas vérnyomása okozhatta a tragédiát. Berki édesanyja, Mayer Júlia nyilatkozta le, hogy Mazsi azt mondta neki, Krisztián magas vérnyomása okozhatta a tragédiát.

"Kiment az erkélyre, hogy lehűljön, lefeküdt és elaludt, és kihűlt... Azt nem akarom elhinni, hogy ő meg akart halni"

- mondta az asszony.

"Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott"

- pontosított egy későbbi nyilatkozatban. Tény, hogy Krisztián egy nagyobb bejelentésben közölte annak idején, hogy magas vérnyomással diagnosztizálták, így könnyen elképzelhető, hogy ez is közrejétszott a halálában.

"Szeretnék a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt kezelni"

- nyilatkozta korábban a Blikknek Berki.

Krisztián vélhetően szüleitől örökölte a sokakat sújtó betegséget, amire ugyan figyelmet fordított, ám gyógyszeres kezelésnek semmiképpen nem akarta alávetni magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!