Hajdú Péter kiosztotta a Berkit gyalázó újságírót - ifaktor
Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában.
Hatalmas meglepetés: Ő lesz Hajdú Péter következő vendége
Instagram/@hajdu.peter.official

Hajdú Péter kiosztotta a Berkit gyalázó újságírót

Hajdú Péter szokatlanul kiakadt legutóbbi Facebook-bejegyzésében. Ugyanis a műsorvezető nem tudott szó nélkül elmenni egy, olyan cikk mellett, amelyben nemrég elhunyt barátját, Berki Krisztiánt ócsárolják.


Korábban mi is megírtuk, hogy barátai és kollégái, hogyan búcsúztak el a nemrég elhunyt Berki Krisztiántól. Sokan Instagram-, és Facebook-oldalukon emlékeztek meg pár sorban az egykori műsorvezetőről.

Korábban mi is megírtuk, hogy barátai és kollégái, hogyan búcsúztak el a nemrég elhunyt Berki Krisztiántól. Sokan Instagram-, és Facebook-oldalukon emlékeztek meg pár sorban az egykori műsorvezetőről.

Péter szinte kikelt magából legújabb Facebook-bejegyzésében és azt is elmondta, hogy még arra sem méltatja ezt az újságírót -akit szándékosan nem nevez meg- hogy szembe köpje, ha látja az utcán. Az viszont biztos, hogy minden felületen letiltja őt és véleménye szerint az illető még embernek is alkalmatlan.

,,Van az a pont, amikor nem szabad hallgatni! Még akkor sem, amikor az ember úgy érzi, hogy méltatlan megszólalni, mert minden jóérzésű ember tudja, hogy halottról jót, vagy semmit! Én persze elfogult vagyok, mert kedveltem Berki Krisztiánt, aki ismerte tudja, hogy milyen ember volt, aki nem annak már késő bemutatni. Megosztó volt és sokszor polgárpukkasztó, de ember, édesapa, barát és kolléga. Sokszor hibázott, de hatalmas szíve volt! Az egyik legnagyobb ellensége, Puzsér Róbert is azt írta róla, hogy nem ezt érdemelte! Még őt is megdöbbentette Krisztián halála és a maga sajátos stílusában egy hosszú posztban elbúcsúztatta! Sokszor keményen fogalmaz, de a szíve helyén van! Nem úgy, mint annak az újságírónak, akinek a nevét sem írom le, mert számomra elvesztette emberi mivoltát! Aljas, mocskos posztjában örvendezett, hogy meghalt egy ember, egy kétgyermekes apa! Mindezt olyan stílusban, hogy nemhogy újságíróhoz, de még egy patkányhoz sem méltó! Az ilyen nemcsak újságírónak, hanem embernek is alkalmatlan!Törlöm és tiltom mindenhonnan és ha szembejönne velem az utcán, köszönés helyett, a legszívesebben leköpném, de még a nyálamat sem pazarlom egy ilyenre! Nem tudtam hallgatni, ezt le kellett írnom, ennyivel tartoztam Neked, Barátom! Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány ”

-írta Facebook-bejegyzésében Péter.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!