Berki Krisztiántól üzent a halottlátó Hajdú Péternek - ifaktor
Berki Krisztián rózsaszín felsőben
Berki Krisztián bemutatta pszichológusát
Instagram/ @berkikrisztian

Berki Krisztiántól üzent a halottlátó Hajdú Péternek

Mindenkit meglepett a LifeTv legutóbbi adása, amelyben egy halottlátó állítja Berki Krisztián üzenetet küldött a túlvilágról régi jó barátja, hajdú Péter számára.


A Life Tv legújabb adása mindenkinek hidegrázás élményt okozott. Ugyanis az adás vendége Kiss Kató volt, aki nem más mint egy halottlátó. A fiatal nő állítja, hogy Berki Krisztián szellemével beszélget és ő tartja a kapcsolatot a nemrég elhunyt üzletember és felesége, Berki Mazsi között.

Kató elárulta, hogy nem idéz meg szellemeket, akkor érzékeli őket, amikor ők meg akarnak jelenni. Krisztián egyértelmű jeleket adott számára, amellyel bizonyította, hogy ő az. Ezután pedig az egykor műsorvezető üzenetet adott át neki. A helyzet érdekessége, hogy Mazsi később kereste meg őt, mint Krisztián. Ezután Kató élő adásban írt le egy mondatot, amelyet borítékba rakott és le is zárta azt. Végül pedig elárulta, hogy az üzenet Krisztiántól van és nem másnak szánja, mint Hajdú Péternek.

Kató arról is mesélt, nem ritka, hogy a rendőrségnek is segít, bizonyos esetek felderítésében. Nem egyszer bizonyított már rátermettségét a bűnüldöző szerveknek. Illetve előadásain is sokaknak segített kapcsolatot kialakítani elhunyt szerettükkel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!