Berki Krisztián ezért volt alfahím Hevesi Kriszta szerint - ifaktor
Berki Krisztián öltönyben
Berki Krisztián függő lett
Instagram/@berkikrisztian

Berki Krisztián ezért volt alfahím Hevesi Kriszta szerint

Hevesi Kriszta és Ambrus Attila mesélt arról, hogy ők milyen embernek ismerték meg a nemrég elhunyt Berki Krisztiánt és, milyen volt vele az utolsó találkozásuk.


A Mokka legutóbbi adásának két vendége Ambrus Attila és Hevesi Kriszta volt. Attila, mint a nemrég elhunyt Berki Krisztián barátja szólalt meg. A férfi elárulta, hogy az Ázsia Expressz forgatásán volt szerencséje, olyan közelről és, olyan élethelyzetekben megismerni Krisztiánt, mint ahogy nagyon kevesen. Attila elárulta, hogy véleménye szerint a nemrég elhunyt műsorvezető teljesen másképp viselkedett civilben, mint a kamerák előtt. Ő egy rendkívül emberséges és humoros személyt ismert meg benne.

Hevesi Kriszta szintén nagyon jó viszonyt ápolt Berki Krisztiánnal. Több tévés műsorban is szerepeltek együtt, ahol a volt lehetőségük az adások előtt és után is beszélgetni. Kriszta elárulta, hogy annak ellenére, hogy Krisztián folyamatosan meglepte az embereket, most ő maga lenne az, akit meglepne, hogy mennyien szerették őt.

A pszichológus szerint ezzel az keményszívű, komoly, sokszor provokáló alfahím külsővel Krisztián valójában a belső érzékenységét szerette volna elfedni. Továbbá Kriszta azt is elmesélte, hogy a műsorvezető sokszor mondta neki, hogy mennyire fontos számára felesége, Berki Mazsi és, hogy mindent meg szeretne tenni, hogy házasságuk működjön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!