Berki Krisztián: „A sok hitvány ember engem nem gátol” - ifaktor
Berki Krisztián
Berki Krisztiánnak a jelek szerint elege lett abból, hogy mindenki a magánéletével kapcsolatban kommentel az közösségi média oldalain.


A népszerű influenszer-celeb az Instagram-oldalán fakadt ki a kritikusaira, akik minden adandó alkalommal Berki Mazsival való kapcsolatáról kérdezik, vagy éppen annak megromlása miatt ekézik őt.

Berki elege lett ebből és még önmagához képest is keményen fogalmazott azokról az emberekről, kommentelőkről, akik állandóan zaklatják, köpködik és sértegetik.

„Még szerencse, hogy a sok hitvány ember megnyilvánulása engem nem gátol, hanem inspirál. Ide írhattok bármit…. hiszen az én életem a te véleményed által nem változik!”

– írta Berki azoknak, akik belemásznak a magánéletébe. Nekik egy idézetet is megosztott Almási Kitti írónőtől.

„Odáig jutottunk, hogy teljesen összemosódik a fejekben a véleménykülönbség, a konstruktív kritika, az értelmes, termékeny vita és a köpködés, a zaklatás, a másik ember szándékos sértegetése és megalázása”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!