Berki Krisztián kiosztotta egy kommentelőjét - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi és kislányuk.
Berki Krisztián és Berki Mazsi kapcsolata továbbra is válságban van. Úgy tűnik, hogy Berki Krisztiánt nagyon érzékenyen érinti, ha feleségével kapcsolatban kérdezik mostanában.


Mazsinak az utóbbi időben több olyan bejegyzése is volt, amelyen sokak Krisztiánnak küldött üzeneteket véltek felfedezni. Most úgy tűnik, hogy Berki Krisztián is üzent feleségének a közösségi médián keresztül, de amikor valaki rákérdezett, akkor igencsak ingerült hangnemben válaszolt.

„Az érzékeny embereket meg kell becsülni. Ők mindannyian mélyen gondolkodnak az életről. Hűségesek becsületesek és igazak. Az egyszerű dolgok jelentik a legtöbbet nekik. Nem kell megváltoztatni vagy megkeményíteni őket. Tisztaságuk teszi őket azzá akik”

– írta Berki az Instagram-oldalán. Egy kommentelő pedig – érthetően – megkérdezte, hogy feleségének üzent-e. A celeb válaszára sem sokat kellett várni:

„Javaslom önnek is a pszichológusom és akkor feltételezések helyett lesz valós élete drága. Utalások helyett pedig tapasztalata”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!