Visszavonul a Berki Krisztiántól idéző halottlátó - ifaktor
Kiss Kató

Kiss Kató nemrég sztrókot kapott és ez vezette őt ahhoz a döntéshez, hogy egy időre visszavonuljon szakmájától.


Kiss Kató korábban az Ébredj velünk! műsorában szerepelt, ahol állította egy titkos üzenetet hozott a nemrég elhunyt Berki Krisztiántól. Akkor a műsorban nem olvasta azt fel, később viszont már amikor Hajdú Péterrel együtt szerepelt a műsorvezető elmondta, mi állt a levélben.

A műsor után rengeteg támadás érte a halottlátót és Kató szerint ezek is közrejátszottak abban, hogy nemrég sztrókot kapott egy falunapon. A nő azóta jól van, de egy időre a visszavonulás mellett döntött. Ugyanis a kórházban töltött idő alatt átértékelte az életét és úgy döntött, saját egészsége most mindennél fontosabb.

,,Biztos vagyok benne, hogy a sok bántásnak is szerepe volt abban, hogy kórházba kerültem. Mindig is segíteni akartam az embereken és abban is biztos vagyok, hogy ennek a jövőben is megtalálom majd a módját, de most egy kicsit a saját testi- és lelki egészségemre kell koncentrálnom, ezért a visszavonulás mellett döntöttem. Büszke vagyok arra, hogy Királynő lehettem, sokan ugyanis úgy szólítottak, hogy a "Holtak Királynője". Az ok nélküli bántást azonban nagyon nehezen viselem, és mivel csak úgy tudok segíteni másokon, ha a saját egészségem megőrzöm, meg kellett hoznom ezt a döntést"

-nyilatkozta a Blikknek Kiss Kató.

Kató azóta jobban van és eldöntötte megtalálja a módját, hogy máshogy segítsen az embereknek.


Ne hagyd ki!