Berki Krisztián: „Én bárkit bármikor el tudok engedni” - ifaktor
Berki Krisztián, Berki Mazsi és kislányuk.
Berki Krisztiánnak és párjának, Mazsinak éppen csak megszületett az első közös gyermeke, szinte rögtön bejelentették: válságban a házasságuk.


Az utóbbi időben nem ők az első sztárpár, aki a média kereszttüzébe került azzal, hogy válságba került a kapcsolatuk. Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros című realityben jelentették be ugyanezt.

Berki most kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy miért „teregette ki a szennyest”, és hogyan állnak most a dolgok. Berki Krisztián az Rpod Podcast műsorában vallott a házasságáról.

Az az igazság, hogy én bárkit, bármikor el tudok engedni. Képes vagyok rá, de a csalódás, az mindvégig ott lesz bennem. Én magamat okolnám először, ha a kapcsolatom nem lenne sikeres a Mazsival. Nálam nincs olyan, hogy a te hibád. Olyan van, hogy hol hibáztam én, hol hibáztál te, hol hibáztunk együtt”

– vallott őszintén a celeb.

„Szerintem kellett a kapcsolatunknak ez. Kellenek a mélységek. Furcsa lehetett ez egy átlag embernek, hogy a hot! magazinnak én ezt le is nyilatkoztam. Én nem akarok hazudni. Mindenki hazudik, mindenki púderezi a saját kapcsolatát”

– mondta Berki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!