Berki Krisztián nyereményjátékot csinált gyermekével - ifaktor
Berki Krisztián és a terhes Berki Mazsi.
Manapság nagyon érzékeny témának számít, hogy szabad-e a gyermekeket szerepeltetni a social médiában, hiszen a róluk kitett tartalmak az egész világ számára nyilvánosan megtekinthetőek. Berki Krisztiánék már többször is nyilatkoztak a témában és elárulták: szerintük közszereplőként ez elkerülhetetlen.


Ennek ellenére sokan teljesen elítélik ezt, mivel a gyermek még nincs tisztában vele, hogy a szülő mit tesz ki róla az internetre, és hogy ez később milyen hatással lehet az életére. Sok influenszer azonban úgy látja, hogy ízléses posztokba beleépíteni egy-egy fotót kisbabájáról, gyermekéről nem ördögtől való dolog. Mindezt azzal is magyarázva, hogy a gyermekekről szóló tartalmak segítségül szolgálhatnak a többi anyuka életében.

Berki Krisztián azonban egy teljesen új szintre emelte a gyermeke szerepeltetését, hiszen 8 éves kislánya, Nati rendszeres szerepeltetése mellett, most születendő gyermekét is bevonta. A celeb ugyanis élőben fogja közvetíteni Berki Mazsival közös gyermekük világra jövetelét, azaz több százezer emberrel osztozhatnak az ember életében egyik legintimebb pillanaton.

Most az élő adás köré még egy nyereményjátékot is szerveztek. A jelentkezők feladata, hogy megtippeljék, a csecsemő milyen súllyal és hosszal fog világra jönni. Az indulók számára az élő adás nyomon követéséből fog kiderülni, hogy a megtippelt számok helyesnek bizonyulnak-e. A nyertes markát pedig 100.000 Ft készpénz fogja ütni, amennyiben az összes szabályt helyesen betartja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!