Berki Krisztián bemutatta pszichológusát - ifaktor
Berki Krisztián rózsaszín felsőben

Berki Krisztián megmutatta pszichológusát az Instagram követőinek. Továbbá egy megható vallomást is szánt neki, egy bejegyzés formájában.


Megható bejegyzést tett közé Berki Krisztián az Instagram-oldalán, bemutatta pszichológusát, Roboz Zsókát. Krisztián abban az időszakban ismerte őt meg, amikor műsorvezetőként tevékenykedett a Fem3 csatornáján. Akkor Zsókát szakértként hívják a műsorba és Krisztiánnak azonnal szimpatikussá vált a hölgy.

,,Zsókával még Fem3-as időszakomban találkoztam akkor én műsorvezető voltam Ő pedig pszichológusként szakértő volt nálunk megannyi témában
már akkor felvetődött bennem és megfogalmazódott, hogy érdemes lenni hozzá járnom egyeztetnem hiszen amikor akkor mész vagy fordulsz szakemberhez amikor már érzékelhető a baj az lehet, hogy már késő.
Zsókához már évekkel ezelőtt jártam beszélgetni majd pedig ma most újra jöttem, hozzá mert szeretnék vele újra rendszeresen beszélgetni magamról az érzéseimről, hogy Ő mint a pszichológusom sokszor az életvezetőm az aki egyenesben és a megfelelő úton tud tartani engem”

-írta Instagram-bejegyzéséhez Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!