Berki Krisztián több millió forintot spórolt - ifaktor
Berki Krisztián egy fehér porscheval.
Mint ismert Berki Krisztiánt egy 2020-as ügy miatt 12 hónapra eltiltották a vezetéstől, ám buszos incidense miatt továbbra sem vezethet.


Noha a 12 hónapos büntetés lejárt, ám a buszbalesettel kapcsolatos szankciók miatt továbbra sem ülhet volán mögé Berki Krisztián.

Az ominózus eset sokáig volt közbeszéd tárgya, hiszen a celeb balesetéről videó is készült. A felvételeken látható volt, ahogy Berki nagy sebességgel megelőz egy szabályosan haladó buszt, majd hirtelen lefékez, miután visszasorol az autóbusz sávjába. Ennek hatására két jármű összeütközött.

A bíróság végül első fokon két év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztették, míg két évre elvették jogosítványát is, amely büntetés 2023 nyarán jár le.

Ettől függetlenül Berki egy bejegyzés tanúsága szerint nemrég vásárolt, ám használni – természetesen – még nem használt, így milliókat spórol.

„2.7 másodperc alatt van 100km/h sebességen (majdnem olyan mint a rollerem) Az elmúlt több mint 2 évben azzal, hogy nem vezettem nem kellett 2. autót lízingelnem ezzel pedig rengeteg pénzt spóroltak nekem….. Azzal pedig h idestova 5 hónapja még mindig csak nézegetem csak üzemanyagban spórolhattam 1.8M forintot. A Porsche gyönyörű minden férfi ilyet érdemelne minimum!”

– írta az influenszer celeb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!