Stohl Luca szerint, Berki Krisztián szerepet játszott - ifaktor
Stohl András és Stohl Luca

Hasonlóan Berki Krisztián többi kollégájához, Stohl Luca is megemlékezett egy pár sorban az egykori műsorvezetőről az Instagram-oldalán. Luca szerint ő egy teljesen más embert ismert meg Krisztiánban, mint a tévénézők.


Nemcsak a rajongóit, családját és barátait de számos haza sztárt is megdöbbentett Berki Krisztián hirtelen halála. A műsorvezető kollégái közül is többen megemlékeztek Krisztiánról az Instagram-oldalukon. Így tett Stohl Luca is, akivel a FEM3 Café nevű csatornán vezettek közösen műsort.

Luca egy pár kedves sort írt egyik legújabb bejegyzésében Krisztiánról, amelyben elmondja, hogy a műsorvezető egy ő általa kitalált karaktert formált meg a kamerák előtt. Luca azt is megjegyezte, hogy Krisztián sokszor szinte az őrületbe kergette őt, de ugyanakkor vele nevetett a legtöbbet is a műsorban.

,,Kitalált magának egy karaktert és ahogy bekapcsolt a kamera, hibátlanul hozta a szerepét. Nagyon máshogy gondolkodtunk, nagyon máshogy kérdeztünk. Nincs ember aki mellett annyiszor ráztam a fejem a plafonra akadt szemmel, de olyan se, akivel ennyit nevettem élő adásban. Ma is egész nap rázom a fejem csak most nem nevetek. Jó volt veled dolgozni!
Isten veled Krisztián 🖤”

-írta Instagram-bejegyzésében Stohl Luca.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!