Követője buktatta le Berki Krisztiánt, hogy új nővel van? - ifaktor
Berki Krisztián
Berki Krisztián nem bánta meg bűneit – sőt viccet csinál belőlük
Instagram/@berkikrisztian

Követője buktatta le Berki Krisztiánt, hogy új nővel van?

Berki Krisztián nemrég maga is alátámasztotta a hírt, miszerint egy ideje egy budapesti szállodába költözött, azonban követői most egy idegen hölgyet szúrtak ki, az üzletember legújabb Instagram-videójában.


Berki Krisztián az utóbbi időben rengeteg negatív kommentet kap az Instagram-oldalán, amelyek főként Mazsival kapcsolatosak. Nemrég röppent fel a hír, miszerint Krisztián elköltözött feleségétől és nemrég született közös gyermeküktől.

Maga az üzletember is megerősítette ezeket a híreket és azt is elárulta, hogy dolgoznak Mazsival a kapcsolatukon. Azonban legutóbbi Instagram-bejegyzésében Krisztián megmutatta, ahogy elment a szállodában az áram, így leleményesen a szaunában melegítette meg az ebédjét.

Viszont, ahogy Krisztián kinyitotta a szauna üvegajtaját több követője is észrevette, hogy a tükröződésben jól látszik, áll mellette egy hölgy.

,,Jézusom ha jól látom megint egy újabb nő🤔csalódás 😡rossz választás !!!!!!Úgy látszik nem tudta megmenteni a 2. házasságot se!!!!!Csak a lányait sajnálom...”
,,😂😂😂Ez magáért beszél 😂csini a hölgy melletted 🙌”

-írták a követők.

Azonban Krisztián azonnal tisztázta félreértést és elárulta, ki a titokzatos hölgy a videón:

,,Úgy látszik?! azta most lebuktam, hogy Olimpia is ott van a wellnessben de még vagy 50 nő is ott van velünk minden edzésen! Köszönöm, hogy szólt, de én is ott voltam! Úgy látás és gondolkodás helyett inkább kérdezzen!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!